Donnie fotballdrakter barn med Betteehk - Ba-bet Q&A
0 دەنگ
کراو لەلایەن (120 خاڵ)
Fotbolldrakter


Mens Barcelona har en tendens til å velge bort spesifikke defensive manøvrer mot Cristiano Ronaldo, kan det samme ikke sies om Real Madrids oppmerksomhet til Lionel Messi.
Zinedine Zidane har lenge vært en talsmann for å prøve å markere den argentinske superstjernen ut av kampen med lørdagens Clasico som stiller noe på et spørsmål om hvordan Blancos-sjefen vil oppnå det.
Tidligere har Casemiro blitt merket til Blaugrana talisman, men kanskje den mest effektive metoden kom på sommeren Supercopa de Espana, hvor fotbolldrakter Mateo Kovacic var mannen som var ansvarlig for denne jobben, med sin brasilianske lagkamerat som tilbød sine tjenester som en back-up fra defensiv midtbane.
Hvordan Barcelona håndtere Ronaldo Dette virket utrolig bra, og Zidane bare gjentok effekten i andre etappe, men det krevde ham å forlate spillere som på dette tidspunktet av sesongen er nesten utroppbare.
På Camp Nou ble Luka Modric suspendert for å tillate Kovacic å komme lett inn med Isco benched for retur under premisset at Real allerede var 3-1 opp på aggregat.
Merking Messi (1) i Supercopa 1. ben, (2) 2. etappe, (3) Isco-alternativet Laging enten spilleren ut fotbolldrakter på lørdag var tenkt som praktisk talt utenkelig, selv om det ville ha forlatt Zidane med å måtte komme opp med en Ny løsning for Messi-problemet.
Det kan ha vært jo mindre atletisk Modric eller Kroos overlevert Kovacic-rollen som markerer Barcelona fremover, men det var i siste instans ikke tilfellet med Supercopa-helten returnert til line-up til fordel for Isco.MellisaMc fotbollströjor barn OliviaSax
Angelobfg maglie calcio poco prezzo Angeliazi
LonnyMoyn Fodboldtrøjer LorraineM
MirandaBa maglie calcio poco prezzo EvieWills
KarmaJaco maglie del calcio JudiMadse
BrendaFra maglie del calcio NoemiHane

وەڵامەکەت

Your name to display (optional):
تایبەتی: ناونیشانی ئیمەیڵەکەت تەنها بۆ ناردنی ئاگادارییەکان بەکاردێت.
Welcome to Ba-bet Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...