Kasha Norges drakt barn MiaSligo - Ba-bet Q&A
0 دەنگ
کراو لەلایەن (160 خاڵ)
Fotbolldrakter


Bristol Rovers ble henvist fra Football League for første gang i 94 år etter å ha mistet 1-0 hjemme til Mansfield Town.
Rovers trenger bare et poeng fra kampen, men nederlaget kombinert med seier for Northampton og Wycombe fordømte dem til dråpen.
Rovers startet skarpt med Chris Beardsley og David Clarkson går nær, men heller ikke kunne teste Lewis Price i Mansfield Town-målet.
Mansfield-s Colin Daniel ble slått ut av stolpen etter 36 minutter for å gi gjestene ledelsen. Rovers tok nesten mål gjennom hodet til Mark McChrystal, men tverrliggeren nektet kapteinen til Rovers.
McChrystal møtte Mohameds leveranse fra et hjørnespark, men hans hode klatret overliggeren og gikk fotbolldrakter ut til et målspark. Senere slo McChrystal en volley fra ribban igjen, men det var ikke til å være for Rovers. Den endelige fløyten ble møtt med et rykt av boos fra Rovers-fansen, hvorav noen invadert banen for å uttrykke sin raseri ved å måtte spille i konferansepremieren neste sesong.
Rovers hadde gått inn i spillet med sin skjebne i sine egne hender, men Wycombe produserte en fantastisk 3-0-seier i Torquay for å overleve.
Sam Wood åpnet poengsummen på seks minutter fra nært hold, og var til stede for å fjerne Krystian Pearces head off the line fire minutter senere.
Steven Craig gjorde det to fra straffesparken tre minutter før intervallet etter at Matt McClure ble hentet av Anthony O Connor, som ble bestilt, og deretter sendt ut etter å ha fått fotbolldrakter et andre gult kort i andre omgang.
Det andre resultatet som gikk mot Bristol Rovers var Northampton Towns 3-1-vinn mot Oxford United.
Byen gikk bak Ryan Willams senter etter seks minutter, men han ble snart sendt ut for å sparke Ricky Ravenhill. John Marquiss kule finish og en Ivan Toney-header satte Northampton foran og Mathias Kouo-Doumbe dro inn etter pausen for å fullføre kom tilbake.
I den andre enden av bordet klarte Chesterfield tittelen med en 2-1 seier over Fleetwood.ShellyLei maglie calcio a poco prezzo RCBCather
JasminMon maglie calcio a poco prezzo Quintonpy
DannyStac fotballdrakter TeresitaS
MellisaHo Fodboldtrøjer Børn LelaGorml
http://www.upperindiaspcastings.com/ActivityFeed/MyProfile/tabid/60/UserID/576309/Default.aspx/ DawnPreec ReynaldoS
Dessiebmg billige fotballdrakter AIGTobyef

وەڵامەکەت

Your name to display (optional):
تایبەتی: ناونیشانی ئیمەیڵەکەت تەنها بۆ ناردنی ئاگادارییەکان بەکاردێت.
Welcome to Ba-bet Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...