Latashia fotballdrakter med RileyDel - Ba-bet Q&A
0 دەنگ
کراو لەلایەن (300 خاڵ)
fotballdrakterFotballdrakter


Avkastningen av Alfred Riedl til treneren av Senior Indonesia National Team bringer velsignelse til Christian Gonzales. Arema Cronous angriper får igjen muligheten til å gå tilbake for å forsvare Røde og Hvite til tross for de siste årene, ble navnet hans glemt.
Etter Alfred Riedls avgang, ingen av de eldste landslagstrener som tror på evnen til spillere med kallenavnet El Loco dette. I tre år er den uruguaysiske blodige naturaliseringsspilleren ikke lenger sett med Røde og Hvite laget. Men til slutt kom han tilbake.
Det var ikke bare Riedl faktor som gjør Gonzales gitt muligheten tilbake til landslaget. Eva Gonzales s manns prestasjon er veldig stabil de siste årene. Sammen Arema, alder 37 år, reduserte ikke skarpheten foran motstandernes mål.
Denne sesongen alene har han scoret fire mål fra tre kamper. El Loco blir mer og mer villig ved å alltid scorer billige fotballdrakter i hvert spill, nemlig motstanderne Persijap Jepara, Persik Kediri og Sriwijaya FC. Selv om han ikke kjører mye, har han en posisjonering og et instinkt å score en spesiell.
Jeg er veldig spent på å få en sjanse til å spille for landslaget igjen - det vil være min stolthet, og jeg vil gå tilbake og jeg vil prøve å gi det beste for Indonesia, sa Gonzales.
Hvis du ser tilbake, virker det bare Alfred Riedl som vet hvordan man optimaliserer El Locos evne og karakter, som i AFF Cup 2010. Selvfølgelig ikke bare en vurdering av nostalgi før den østerrikske billige fotballdrakter treneren kalte ham tilbake da andre dømte El Loco har Passerte sin tid.
Ringer eieren fullstendig navn Christian Gerard Alfaro Gonzalez fikk også støtte fra medarbeider Arema Cronus. Assistant Coach Arema Joko Susilo kalte en typisk angriper som Gonzales ganske sjelden i Indonesia. Som et fremdriftssenter er Gonzales fortsatt det beste.
I tillegg til skarphet og effektivitet i spillet, er de fysiske aspektene også av spesiell interesse. Spillere som registrerte 19 seler med det indonesiske landslaget, anses å være fortsatt verdt å spille for landet fordi det har utholdenhetstrening over den gjennomsnittlige spilleren sin alder.
Det er veldig bra fysikk, og det påvirker ytelsen for å holde den stabil, sa Joko Susilo. Vi kan fortsatt spille på ISL-nivå og fortsette å score mål for å bevise at Christian Gonzales fortsatt fortjener en sjanse i landslaget.
Speaking of performance på klubben, i to sesonger på Kanjuruhan Stadium, har El Loco alltid vært den mest effektive single-angriperen. Ikke rart at denne sesongen trener Suharno alltid satte ham i startlinjen, selv om det fortsatt er noen yngre streikere.
El Locos retur til landslaget er ikke den eneste overraskelsen ved klubben med kallenavnet Singo Edan. En annen overraskelse er inkluderingen av navnene på Irsyad Maulana og Gede Sukadana. Selv om det ikke er en vanlig startpakke i Kanjuruhan, er begge to fortsatt i Seks spillere Arema ringte Alfred Riedl.
I tillegg til disse tre navnene er andre spillere oppført som gamle navn som Ahmad billige fotballdrakter Bustomi, målvakt Kurnia Meiga og Victor Igbonefo. Sende seks spillere til landslaget for å supplere den imponerende forestillingen i denne sesongen Aremania idol team.DoreenFer fotbollströjor barn MauriceGa
JeffryFlo maglie calcio GretaHrh
RoseNewde fotbollströjor barn CarriRjv
AndresHan Billige Fodboldtrøjer LucianaEd
TyrellMer Fodboldtrøjer Børn ZIIAlmeda
RickyEdmo fotbollströjor JolieDani

وەڵامەکەت

Your name to display (optional):
تایبەتی: ناونیشانی ئیمەیڵەکەت تەنها بۆ ناردنی ئاگادارییەکان بەکاردێت.
Welcome to Ba-bet Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...